Sanal Santral Nasıl Çalışır?

Reklam

Sanal Santral sizin çalışmanıza hususi hazırlanan senaryo ya göre çalışır. Altta misal bir senaryo görülmektedir. Burada bahsedilen senaryonun pekçok değişik durumu uygulanabilir. Sanal santralin en büyük özelliklerinden bir tanesi de burada meydana menfaat. “Sanal Santral gereksinime göre şekillenebilecek bir esnekliğe sahiptir.”

Sanal Santral Özellikleri

* DID Numarası ( Dış Hat Numarası) :
Kendi numaranızı yahut bizim temin edeceğimiz bir farazi numarayı ( İl kodlu yahut 0850 ile başlayan) farazi santralde kullanabilmeniz mümkün. Kendi numaranızı kullanmamız halinde şayet, telefon hattınız farazi numaraya dönüştürülerek, eş vakitli karşılıklı onlarca arama kapasitesine ulaşmaktadır.
* Sınırsız Dahili Numara :
Belli bir lokasyona tabi kalınmaksızın, tıpkı yapı, kent yahut ülke dışından olabilecek şekilde sonsuz içsel telefon kullanım hakkınız vardır. Kullanılacak noktada geniş bant internetin (ADSL,Fiber,Kablo) olması yeterli olacaktır. ( Farklı bir ülkede içsel çalışması için emniyet sebeplerinden dolayı durağan ip özelliği istenmektedir.)
* Sesli karşılama ( IVR) :
Abonenin aranması hemen, aramayı karşılayan ve firmaya hususi uygulanan ses kaydıdır. Firmanın kurumsal kimliğini meydana koyması yönünden ziyadesiyle lüzumlu bir özelliktir. Çünkü günümüzde, pekçok firmanın sekreterya hizmeti olmadığı için, müşteri aranmalarında telefon yanıtlama, ziyadesiyle problem teşkil etmektedir. İşte bu aşamada, müşterinin karşılanıp, dilenen içsel yahut taşınabilir aboneye yönlendirilmesini Sanal Santral üstlenir.
* Sesli ileti ( VoiceMail ) :
Aranan aboneye ulaşılamaması halinde, istenirse içsel sesli ileti sistemi döneme girer ve müşterinin ses mesajı alınır. Bu alınan ses mesajını abone, aranan içsel hattan bir tuşlama aracılığı ile yahut sisteme tanıtılmış e-posta adresinden dinleyebilir..
* Beklemede Müzik :
Sanal santral aboneleri, arayan bireyi beklemeye aldıklarında, bekleme müziği döneme girer.
* Konferans görüşme:
Sanal Santral aboneleri, istedikleri telefonları dahil edebilecekleri, konferans görüşmeleri yapabilirler.
* Zaman bazlı yönlendirme:
Size elverişli senaryo ya göre, mesai saati, dışı yahut dilenen belli vakitlerde, Sanal Santral sistemini değişik içsel yönlendirmelerle çalışması kurulabilir. ( Örnekleme gerek görülürse, mesai saatleri dışında cebe yahut fabrika bekçisine aramaların yönlendirilmesi gibi )
* Cep telefon program desteği (Voip Softphone) :
Sanal Santral sisteminde, içsel numara olarak, bilgisayara yahut cep telefonuna kurulan yazılımsal telefonlar tanımlanabilir.

admin

admin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir